BLOOM

30 augusti kl 19 & 31 augusti kl 15, Stora scenen

I Cirkus Cirkörs nya föreställning bjuds du in till en värld full av blommor, klassisk musik och enastående cirkus. Ensemblen består av fem internationella multitalanger som vill göra världen till en gladare plats genom att sammanföra glädje, rädsla och risker med grundliga förberedelser.


Vår vardag är full av stress och rädsla. Vi känner oss pressade att inte sticka ut och att ens försöka vara annorlunda ses som det första steget mot att misslyckas. Vi äger fler saker än någonsin förr och vi ser perfekta ut på alla foton, men gör det oss verkligen lyckliga?

I Bloom omfamnar artisterna vardagens krav och ängslan. Med kreativitet och cirkuskonster desarmeras de negativa känslorna och rädslorna blir till poesi.

"Vårt mål är att imponera på publiken med (över-)mänskliga färdigheter, få dem att både skratta och häpet dra efter andan för att sedan njuta av lättnaden i att andas ut" - Ben Collis

När artisterna flyger genom luften, hoppar språngbräda, svingar sig i trapetser och rep, lyfter varandra, utför parakrobatik och hänger i tänderna, förkroppsligar de cirkusens själ: Du behöver inte anpassa dig till normen. Du ska vara lika unik som du känner dig.

Let yourself Bloom.

Bloom har en internationell ensemble med artister från Schweiz, Tyskland, Skottland och Costa Rica och två regissörer från Frankrike och Finland.

Bloom är ett samarbete mellan Cirkus Cirkör, Stora Teatern, Cirkus i Väst, Nycirkus Öst och Södra Teatern.


INFORMATION

Regi: Julien Auger, Sade Kamppila

Artister: Ben Collis, Elisabeth Künkele, Felix Greif, Philomène Perrenoud, Sofia Mendez

Foto: Klara G


Ordinarie pris: 250 kr

Ungdom under 25: 100 kr

Student: 100 kr

Barn: 80 kr

Pensionär: 195 kr


Längd: ca 60 min

Ålder: Familjeföreställning från 4 år.


BILJETTKASSAN
033 35 35 35

VÄXEL
033 35 70 00


NYHETSBREVLämna följande fält tomt