De 5 artisterna i föreställningen Goddag goddag tittar in i kameran och ser glada ut. Kvinnorna i färgglada kläder och männen i kavaj och fluga. 

Musik, Lunchteater, Hasse och Tage

En osannolik föreställning där du sannolikt blir på gott humör!

Med medryckande stämsångsarrangemang, musikalisk lekfullhet och klingande röster tar Smoke Rings Sisters, Erik Gullbransson och Mattias Palm sig an Hasse & Tage! Humorhistoriens omaka par som orsakade skrattdynamit i Sverige med sina klassiska texter och musikaliska trampoliner, men som också fick oss att stanna upp och reflektera.

Smoke Rings Sisters består av sångerskorna Theresa Skjolden, Stina Klintbom och Sara Ljunggren. Trion bildades 2011 för att göra en enda konsert. Men tack vare personkemi och röstklanger blev det många fler konserter och de är nu befästa som en av de starkast lysande vokalgrupperna i landet, tack vare sina röster, arrangemang och såklart passionen för jazz och swing, främst mellan åren 1920-1950.

Erik Gullbransson är en mångsidig artist, sångare, skådespelare, konferencier och återkommande gäst hos orkestrar och storband runt om i landet. Som musikalartist har han medverkat i en lång rad musikalproduktioner.

Mattias Palm är utbildad på musikalprogrammet på Teaterhögskolan i Göteborg. Han debuterade som regissör 2013 och har därefter regisserat för bland annat Balettakademien i Stockholm, Norrlandsoperan och Göteborgsoperan.

Medverkar gör också pianisten Arne Murby. Arne är dirigent, arrangör och konstnärlig ledare för Lisebergsorkestern och utbildad pianist på musikhögskolan vid Göteborgs Universitet. Han arbetar som frilansmusiker, kapellmästare och arrangör och är flitigt anlitad som ackompanjatör och har spelat med många av Sveriges mest etablerade artister.

KAFFE-PÅ-MATEN-TEATER

Just nu gör omständigheterna att vi inte kan erbjuda lunchteatern i riktigt samma form som vanligt. Istället ger vi Kaffe-på-maten-teater! Det är i princip samma som vanlig Lunchteater - fast utan mat.

Anledningen till att vi inte serverar mat till lunchteatern är för att undvika köbildning och andra riskfaktorer i förhållande till läget som coronapandemin orsakar. Däremot blir det, som framgår av det tillfälliga namnet, kaffe (eller te om en hellre vill ha det)! Ät hemma så bjuder vi på kaffe på maten tillsammans med en timmes härlig scenkonst här hos oss.

Vi släpper också färre biljetter än vanligt för att kunna säkerställa ordentligt utrymme för ett säkert avstånd i publiken. Vi vill att du ska känna dig trygg i att komma hit till oss!

Kaffe-på-maten-teater startar precis som vanligt kl 12:00. Föreställningarna pågår i ca 1 timme och hålls som alltid i vår mysiga teaterfoajé! Eftersom det inte blir någon mat så betalar du givetvis ett lägre pris än i vanliga fall. Kaffe-på-maten-teatern kostar 125 kr istället för ordinarie lunchteaterpris 225 kr.

Medverkande

  • Medverkande: Sara Ljunggren, Theresa Skjolden, Stina Klintbom, Mattias Palm, Erik Gullbransson
    Musiker: Arne Murby
12 OKT
12:00
FOAJÉSCENENPris Lunchteater utan lunch:125 SEK

mER LUNCHTEATER

  • Klickbar bild Hildegard och Ingegerd. 2 kvinnor tittar in i kameran. Den ena bär huvudkrona och den andra har en gloria runt huvudet. HILDEGARD & INGEGERD Läs mer
  • Klickbar bild Det började så oskyldigt med diskbänken... Två kvinnor med rinnande smink och blött hår bärandes på varsin matkasse. DET BÖRJADE SÅ OSKYLDIGT MED D... Läs mer
  • Klickbar bild I livets villervalla 2.0. Artisterna Lennart och Markku sitter avslappnat på en stenhäll med skog och gröna blad i bakgrunden. Lennart bär hatt och väst, Markku i mörkblå skjorta. I LIVETS VILLERVALLA 2.0 Läs mer
  • Klickbar bild Snökristaller. Svartvit bild av de fyra artisterna i Snökristaller som ler in i kameran. SNÖKRISTALLER Läs mer