Följ med bakom kulisserna på Borås Stadsteater!

Är du nyfiken på hur det ser ut bakom scen? Följ med skådespelaren Lennart Eriksson på en upptäcktsfärd genom teaterns verkstäder och ateljéer för att få reda på hur teater blir till. Från idé till färdig föreställning, redo att möta publiken.

Titta in i vårt fantastiska kostymförråd och få inblick i den omfattande teknik som används för att skapa magin på våra scener. Se var teaterns maskörer trollar fram otroliga peruker och masker åt våra karaktärer. Tjuvkika på vad som är på gång i vår dekorverkstad, upptäck var skådespelarna håller hus när de inte är på scenen och lyssna till roliga anekdoter om händelser som inträffat på teatern. Detta och mycket mer!

Varmt välkommen in bakom kulisserna på Borås Stadsteater. Helt kostnadsfritt! Se aktuella datum för säsongen och boka din rundvandring under "Boka biljetter". Din rundvandring startar utanför entrén till Stora scenen.

PSST! När du gått färdigt rundvandringen kommer du att få en rabattkupong på halva priset till valfri föreställning av Borås Stadsteaters egna produktioner. Kupongen löses in vid betalning i biljettkassan.

Du som är rullstolsburen bokar din biljett till guidad rundvandring via biljettkassan på telefonnummer 033-35 35 35. För garanterad plats, boka senast 3 veckor innan aktuellt datum (senare bokningar tas emot i mån av plats).

Pris Gratis Observera! Även om rundvandringen är gratis behöver du ha biljett

BOKA BILJETTER