En röd matta in mot en scen. Guldconfetti.
 En röd matta in mot en scen. Guldconfetti.

Borås Stadsteater 60 år, Säsongsöppning, Fest

Öppning av teateråret 2024/2025 och festkväll!

Vi fyller 60 år och det vill vi fira med er! Den 5 september inleder vi firandet med en glittrande och bubblande helkväll då vi öppnar teateråret 2024/2025. Det blir pianobar och mingel i vår nyinredda foajé, följt av ett fullspäckat program på stora scen. Få en tjuvkik på jubileumskomedin Vad boråsarna vill ha, lyssna på samtal med regissörer och möt ensemblen när de bjuder på exklusiva smakprov ur kommande program. Dessutom ger våra ljud- och ljusdesigners oss en spektakulär show med allt teatermaskineriet har att erbjuda. Därefter minglar vi ut i foajén tillsammans.

I biljetten ingår läckra tilltugg och något bubbligt i glasen från Kulturhusets restaurang Utbult Borneby innan programmet på Stora scen. Under kvällen kommer du också att kunna köpa biljetter till årets föreställningar till förmånliga priser.

Varmt välkommen att fira med oss!

iNFORMATION

Dörrarna till foajén öppnar kl 18:00 med pianobar och mingel. Kl 18:30 börjar programmet i foajén och ca kl 19:00 fortsätter det på Stora scen. Programmet är ca 2 timmar. Foajébaren är öppen till 22 med möjlighet att mingla med de medverkande.

5 SEPTEMBER
18:00
STORA SCENPris Säsongsöppning100 SEK

Läs mer om teateråret 2024/2025