Samtal med Viktoria Folkesson

I det allra första avsnittet av Spelar Roll pratar Mikael Dahl med Viktoria Folkesson om bland annat hur det känns att spela en mamma som varje kväll skriker på sina barn, om hur hon fick sitt första jobb på Borås Stadsteater och varför det är en hyllning till livet att prutta i en karneval!

Lyssna här:

Mikael Dahl och Viktoria Folkesson


Spelar roll! - En podcast från Borås Stadsteater

Spelar roll! Ja, vilken roll spelar egentligen Borås Stadsteater? Vilken roll spelar teater i dagens samhälle? Och vilka roller spelar regissörer, skådespelare, snickare, publik, tekniker, producenter och scenografer på teatern?

Det tar vi reda på i Spelar Roll! Kanske pratar vi med aktuella regissörer på teatern om vad en regissör egentligen gör eller hur det går till på en repetition. Kanske pratar vi med din favoritskådis från 80-talet. Om hur det var att arbeta på teatern förr och finns det någon skillnad mellan den rollen som teater spelade då jämfört med rollen den spelar idag.

Eftersom DU spelar roll för Borås Stadsteater vill vi bjuda in dig till att lyssna på samtal med personer som på ett eller annat sätt har koppling till Borås Stadsteater.