Om fars, manus och Mors lilla Olle med dramatikern Alexandra Loonin.

I det här avsnittet pratar vi med Alexandra Loonin om bland annat hur det är att jobba som dramatiker och att det ibland kan vara ganska ensamt, om varför hon älskar fars och om hur manuset till Mors Lilla Olle skapades i en bubbelpool på en spavistelse i Ångermanland.

Lyssna här:

Mikael Dahal och Johans Paus.


Spelar roll! - En podcast från Borås Stadsteater

Spelar roll! Ja, vilken roll spelar egentligen Borås Stadsteater? Vilken roll spelar teater i dagens samhälle? Och vilka roller spelar regissörer, skådespelare, snickare, publik, tekniker, producenter och scenografer på teatern?

Det tar vi reda på i Spelar Roll! Kanske pratar vi med aktuella regissörer på teatern om vad en regissör egentligen gör eller hur det går till på en repetition. Kanske pratar vi med din favoritskådis från 80-talet. Om hur det var att arbeta på teatern förr och finns det någon skillnad mellan den rollen som teater spelade då jämfört med rollen den spelar idag.

Eftersom DU spelar roll för Borås Stadsteater vill vi bjuda in dig till att lyssna på samtal med personer som på ett eller annat sätt har koppling till Borås Stadsteater.