September 2023
ti on to fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  
  • Klickbar bild Antigone. Fotokollage över olika föremål i ovanliga proportioner till varandra. En kvinna i ljus toga och sjal runt huvudet i förgrunden håller i en grön flaska med duschtvål. I barkunden ett enormt grönt äpple, ett hopskrynklat mintgrönt papper, ett vykort föreställande Akropolis, en gigantisk flaska med rosa nagellack och en starkt grön foppatoffla.  ANTIGONE En mörk, vacker och oväntad utgrävning genom ett taktilt kollage av minnen, utsatthet, sorg och kärlek. .
  • Klickbar bild små äktenskapliga brott.  På ett vitt lakan ligger massa prylar utspridda. på lakandet och vissa av föremålens syns spår av blod. SMÅ ÄKTENSKAPLIGA BROTT En filmisk relationsdeckare i förvillande jakt på svar. .
  • Klickbar bild Var är brudarna? Flera porträtt av betydelsefulla historiska kvinnor i kollageform med alla ansikten utbytta mot skådespelaren Viktoria Folkessons. VAR ÄR BRUDARNA? Ett humoristiskt upprop till att skriva om historien med brudar i! .
  • Klickbar bild Flickan från långt borta. En flicka i stor röd jacka. Bakom henne syns granar och höghus. I förgrunden händer det fram kvistar. FLICKAN FRÅN LÅNGT BORTA En musikalisk berättelse om att höra till .
  • HANS OCH GRETA En musikalisk skräckkaramell med hög humorhalt av Martina Montelius. .
  • Klickbar bild Chefen.  CHEFEN En träffsäker kontorskomedi om managementtjafs, mardrömslika maktspel och mänskliga begär. .