Av: Alma Lindé

Stultans mamma Morsan har hittat torsk på extrapris och tänkte unna sig en lyxigare middag. Tyvärr upptäcker Morsan att hundmaten är slut och pengarna är slut för denna månad. Enda lösningen blir ju att låta hundarna få torsken. Eller? I en rad av händelser och förlopp försöker Stultan lösa situationen tillsammans med ett helt gäng av kända och okända personer i sin närhet. Ska dom tillsammans kunna lösa problemet, eller är det hundarna som håller i taktpinnen?

Lyssna här:

Inför valet 2022 blev vi nyfikna på ordet demokrati. Vad betyder det för dig? Vad är demokratiskt och vilka räknas i en demokrati?

Dessa frågor ställde vi till två av landets ledande dramatiker, Dimen Abdulla och Alma Lindé. Resultatet är två helt nya verk, specialskrivna för Borås Stadsteater!

Lyssna även på Dimen Abdullas verk.