Medarbetarsamtal!

I det här avsnittet av Spelar Roll pratar vi med fyra medarbetare på teatern om bland annat hur det går till när det ska regna på scen, hur det känns att vara den som aldrig syns för publiken och hur pinsamt det kan vara att bli igenkänd som skådespelare.

Lyssna här:

Medarbetarsamtalsblankett för Borås Stadsteater men namn ifyllda


Spelar roll! - En podcast från Borås Stadsteater

Spelar roll! Ja, vilken roll spelar egentligen Borås Stadsteater? Vilken roll spelar teater i dagens samhälle? Och vilka roller spelar regissörer, skådespelare, snickare, publik, tekniker, producenter och scenografer på teatern?

Det tar vi reda på i Spelar Roll! Kanske pratar vi med aktuella regissörer på teatern om vad en regissör egentligen gör eller hur det går till på en repetition. Kanske pratar vi med din favoritskådis från 80-talet. Om hur det var att arbeta på teatern förr och finns det någon skillnad mellan den rollen som teater spelade då jämfört med rollen den spelar idag.

Eftersom DU spelar roll för Borås Stadsteater vill vi bjuda in dig till att lyssna på samtal med personer som på ett eller annat sätt har koppling till Borås Stadsteater.